1 perc olvasási idő
Fésűs Veronika

Sportfejlesztési mentor, amatőr maratonfutó

Kisgyerekként leginkább a sport és az irodalom érdekelt. Iskola után atlétikára jártam és a legtöbb időmet az irodalom tanárommal töltöttem. Az iskola volt a második otthonom. Belülről éreztem, hogy felnőttként a sporttal és az írással akarok foglalkozni. Középiskolás éveimre mindezt elfelejtettem. Az élet iránti szenvedélyem leginkább lázadásban nyilvánult meg.
Barátságom újra a mozgással 12 éve kezdődött. Kezdeményezésemnek egyfelől személyes, másfelől mások motivációja volt a cél. Először csak kíváncsi voltam, majd elkezdtem célirányosan megtervezni a sportpályafutásom. A személyes motivációm közösségivé alakult.

Az emberek szeretete mindig a mozgatórugóm volt. Ez az, ami az évek során nem változott. Mindig felismertem másban a jót és tehetséget, a küzdeni akarást és a jobb élet sorsát. Ezt közvetítem a futás által. Ezek azok az értékek, amiket tanítok a mentorálás során. A futás megtanított arra, hogy ne rohanjak. Megtanított arra, hogy mélyen belehelyezkedjek egy olyan sportba, ami a lelkemmel is azonosulni tud. És mindenekelőtt megtanított az Egyre koncentrálásra.

Pillants bele ajánlataimba és dolgozzunk együtt a fejlődéseden.

Close Menu
×