1 perc olvasási idő

Fésűs Veronika, Sportoló-Maratonista; Író; Esszenciális oktató; Mozgás inspiráló

Barátságom a mozgással közel 7 éve kezdődött. Kezdeményezésemnek egyfelől személyes, másfelől mások motivációja volt a cél. Először csak kíváncsi voltam, majd elkezdtem célirányosan megtervezni a sportpályafutásom. A személyes motivációm közösségivé alakult. Örömmel tölt el, hogy néhány embernek tudtam segíteni a mozgásszeretetemmel és felismerték, hogy a hosszú élet egyik titka.

 

Jelenleg esszencia terápiával és életenergia kezeléssel foglalkozom, ahol kifejezetten a mentális képességeink feltárása és javítása a cél. Ahol saját magunkból merítkezünk, nem a külvilágból. Sportolóként javíthatunk mind fizikai, mind mentális teljesítményeinken. Nem sportolóként pedig elsajátíthatjuk azokat a lépéseket, amik megmutatják, hogy mi minden sikerülhet és mire vagyunk képesek.

 

 

A futás megtanított arra, hogy ne rohanjak. Megtanított arra, hogy mélyen belehelyezkedjek egy olyan sportba, ami a lelkemmel is azonosulni tud. És mindenekelőtt megtanított az Egyre koncentrálásra. Fogadjátok szeretettel esszenciáimat írásos formában; személyesen pedig orral fogható módon.