A részemmé vált, test- és lélektöltő hatást érek el vele ha FUTOK.

Kaszonyi Edit
Kaszonyi Edit vagyok két gyermek édesanyja, sajnos ők már kirepültek a családi fészekből legnagyobb bánatomra, de az élet megy tovább, hiszen ez az élet rendje .
A mozgás igazából a második gyermek után történt, amikor jóval több felesleg maradt rajtam, mint amennyit szerettem volna, így otthon elkezdtem Bíró Icára tornázni, ami annyira jó hatással volt rám, hogy lassan egy kölcsönzőt nyithattam volna, annyi kazettám lett, így lassan az életem részévé vált .
Igazából azóta rendszeresem mozogtam, de számomra az igazi szerelem az a FUTÁS, de ami a legborzasztóbb, hogy fiatalabb koromban sosem szerettem igazán futni, most pedig el sem tudom nélküle képzelni az életem. A részemmé vált, test- és lélektöltő hatást érek el vele ha FUTOK.
Általában  kétnaponta szoktam futni, mert

nekem a futás olyan, mint egy sziget,

ahol egyedül lehetek a gondolataimmal. A futás megmutatja ki vagyok fizikálisan és mentálisan, aztán van amikor menekülő pálya, mert ilyenkor dobom ki magamból a feszültséget, gondolkodom az aktuális problémáimon, aztán kitisztul a kép és akkor már tisztán látom, hogy a FUTÁST mennyire lehet szeretni és élvezni, még ha csak egy átlagos futó is vagyok.

Elégedett vagyok a futásaimmal és a legfontosabb, hogy örökké mozgásban maradjak, mert a FUTÁS számomra az Élet és egyenlő a Szabadsággal. 

Kaszonyi Edit

Close Menu