A női siker titka

Womenspiration

 

Mit jelent nekünk, fiatal, tudatos nőknek az inspiráció fogalma, honnan, miből merítünk ihletet a mindennapokhoz, ki vagy mi inspirál bennünket igazán? Hogyan jön az a bizonyos szikra? Womenspiration 

 

 

#womenspiration

 

Inspirálódás női sikerekből

Amikor megláttam a kiírást, hogy lehet regisztrálni az inspiráló reggeli programra, ami húszas-harmincas nőknek nyújt lehetőséget arra, hogy egymásból inspirálódhassanak – azt gondoltam, ez az a rendezvény, amit ki nem hagyok!

 

Előszó

Adott két hölgy, akik gondoltak egy merészet és létrehoztak egy fejlesztő közösséget, ahol mindennapi témákat kibontva és kreatív formában megoldva ösztönözhetik egymást akár egy új dolog megszületésében vagy a régi felélesztésében. Ez a két hölgy: Szlafkai Évi ( 365letszikra ) és Barta Nikolett ( Így dolgozunk mi ). Évi munkásságát régóta figyelemmel kísérem, számtalan esetben mentsvár volt a blogja, ahol közérthetően világít rá egy-egy problémára és a megoldásra. Niki bájos határozottsága pedig azonnal bebizonyította számomra, hogy a legjobb helyen vagyok.

 

Szlafkai Évi & Barta Nikolett

 

 

Egy kis gourmet…

A finom, tökéletes méretre tervezett falatok mellett a társaság is igazi gourmet hangulatot teremtett. Hol csapatban dolgoztunk, hol pedig az egyéni fejlődés volt a cél, mindezt kreatív eszközök bevonásával.

 

 

A változatosság gyönyörködtet.

 

 

A téma: inspiráció

A februári első alkalom az inspiráció jegyében telt.

Kiderült számomra, hogy akik megjelentek, egytől-egyig a fejlődést és az életen át tartó tanulást tűzték ki célul. Ez már önmagában siker. És önmagában is inspiráló.

 

A siker a nő, mint egyén számára azt jelenti, hogy választott területén jól végzi munkáját, és saját mércéi szerint büszke lehet arra, amit elért.

 

A rendezvény rávilágított arra – számomra legalábbis -, hogy a szorgalom és a megfelelő tanulmányok mellett meg kell vizsgálni más sikeres nőket, hogy ők mit tettek sikerük érdekében? Ezután meg kell néznünk azt, hogy mi mit nem tettünk meg? Így tanulhatunk egymás sikereiből.

Hálás vagyok azért, hogy megismerhettem mindenki történetét, hacsak rövid felvonásban is. Ezek a nők megtervezik az életüket, kockáztatnak, asszertívak, jó a fellépésük, elfogadják a kihívásokat. Nem meglepő, hogy ma ott tartanak, ahol. Mindemellett fontosnak tartom megjegyezni, hogy fejlődésük során nem áldozták fel nőiességüket és magánéletüket.

Biztosan vagyunk, akik hátrányos helyzetből indulunk ( én igen ), de túlléptünk azon, hogy ez megakadályozzon minket bármiben, és folyamatosan a probléma megoldására törekszünk. Tisztában vagyunk azzal, hogy kik vagyunk, mit akarunk az élettől és hova akarunk eljutni.

 

Köszönöm Évi és Niki a lehetőséget! A március 23-ai programon találkozunk.

 

Külön köszönet a jó hangulatért Petra Pako fotósnak! Imádtuk Trikót!

Close Menu
×